Korte taxi rit in Gent

Neem een snelle en goedkope taxi rit in gent

EEN KORTE TAXI RIT NODIG IN GENT?

Eén van onze specialiteiten zijn onze taxi ritten in het centrum van Gent.


De chauffeurs van Taxi Service Gent begeven zich dagelijks meerdere malen in het stadscentrum en weten perfect hoe om te gaan met de drukte van fietsers, voetgangers en auto's.


Er zijn meerdere redenen waarom u een taxi zou kunnen nodig hebben:

  • Je hebt een gezellig diner gepland met vrienden, familie, kenissen of zakenpartners.. Wij brengen jou naar het restaurant en komen je halen. Zo kan je zonder zorgen uw favoriete apertief en wijn bij het eten .drinken.
  • Helaas moet je naar het ziekenhuis voor één of andere medische redenen. Het is moeilijk om zelf te rijden en dan nog de lange wandeling van de parking naar het ziekenhuis zelf te doen. Wij zetten je voor de deur af en we komen je halen op het uur dat jij wenst.
  • Je bent een avondje gaan stappen en hebt net iets te veel gedronken om zelf nog achter het stuur te kruipen. Wij staan paraat om je veilig naar huis te brengen.
  • Je bent aangekomen aan het station Gent Sint Pieters of Gent Dampoort en wil graag vandaar naar huis gebracht worden. Wij kunnen klaar staan om je op te pikken.
  • Omgekeerd kan ook: je moet de trein nemen maar wil je auto niet in de parking achter laten. Wij zetten jouw voor het station af.
  • Je hebt een grote stadswandeling gemaakt maar je bent plots heel ver weg van je hotel. En je benen willen niet meer zo goede meewerken. Bel ons en wij brengen je terug naar je hotel.
  • Je hebt pech met je auto of fiets en je moet toch dringend naar een afspraak. Bel ons  op 078-25.04.84 en wij zorgen dat je ter plaatste geraakt.


Taxi Gent

Lay back & relax

Boek je taxi online

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maak het u gemakkelijk in onze comfortabele wagens.

U zegt waar u heen wil en wij zorgen dat u veilig op uw bestemming aankomt.


Vraag zeker vooraf aan de chauffeur wat de vermoedelijke prijs zal zijn. Zo komt u niet voor een verassing te staan.

Wij proberen altijd de kortste weg te nemen. Wil u toch het drukke verkeer vermijden en een alternatieve snellere route? Bespreek dit met onze chauffeurs.

Wilt u meer informatie over ons luchthavenvervoer klik dan hier.